شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 275914
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1400 - 14:18

    50میلیون دادم شوهرم را بکشند، نشد/ ترمز ماشینش را دست کاری کردم موفق نشدم/ سرانجام با قرص او را کشتم

    چندی قبل همزمان با مرگ مشکوک مردی جوان، دختر وی مدعی شد که مادرش با ریختن دارویی در غذای پدرش او را به قتل رسانده است. به‌ دنبال این ادعا تحقیقات به دستور بازپرس حبیب‌الله صادقی آغاز شد و در بررسی‌های اولیه زن جوان بازداشت شد.

     50میلیون دادم شوهرم را بکشند، نشد/ ترمز ماشینش را دست کاری کردم موفق نشدم/ سرانجام با قرص او را کشتم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایران، ذگرچه زن ابتدا منکر قتل همسرش بود و مرگ همسرش را ناشی از سکته قلبی می‌دانست اما مدارک و شواهد پلیسی در نهایت ارتکاب قتل به دست زن جوان را اثبات و وی به قتل اعتراف کرد.
    او اختلاف خانوادگی و اجازه ندادن همسرش برای رفتن وی به سر کار را انگیزه قتل عنوان کرد. اما در ادامه تحقیقات مشخص شد که زن جوان قبل از آن نیز چندین بار برای به قتل رساندن همسرش اقدام کرده اما ناموفق مانده است.
    او مدعی شد به دو مرد حدود 50 میلیون تومان پرداخت کرده بود تا شوهرش را بکشند اما آنها پول‌ها را گرفته و بدون آنکه نقشه قتل را اجرا کنند متواری می‌شوند.
    در اقدام بعدی او با مرد مکانیکی آشنا شده بود و قرار گذاشتند وی ترمز خودروی شوهرش را خراب کند اما این بار نیز مرد جوان جان سالم به در برده بود.
    در سومین مرحله زن جوان که در مغازه فروش نان فانتزی کار می‌کرد با آشپزی آشنا شده و به او پیشنهاد داده بود قرص‌هایی به شوهرش بدهد که باعث بالارفتن فشار خون و سکته می‌شود تا هیچ ردی از جنایت باقی نماند. زن جوان نیز چند بار قرص‌ها را در غذای شوهرش ریخته بود که آخرین بار دارو اثر کرده و مرگ او را رقم می‌زند.
    بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی پایتخت دستور ادامه تحقیقات در این رابطه را صادر کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما